1. HABERLER

  2. SPOR

  3. U-13 Şampiyonu Erzurumspor
U-13 Şampiyonu Erzurumspor

U-13 Şampiyonu Erzurumspor

Erzurum U13 Futbol Liginde Erzurumsor FK Şampiyonluğu göğüsledi. Ligde Yakutiyespor ikinci, Harb-İş Spor ve Palandökenspor ise üçüncü oldu. Şampiyon Erzurumspor FK U-13 Kupalarını Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca'dan aldı.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Serkandaş Sigorta U-13 yaş grubu Şampiyonu Erzurumspor FK oldu. Futbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve 17 takımın mücadele ettiği U-13 Yaş Grubu  futbol müsabakaları final müsabakaları ile sona erdi.

 

3 Temmuz Stadyumunda taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ve yağmur altında oynanan final müsabakasında Erzurum Spor FK takımı şampiyon oldu.

 

Fatih Kula yönetimindeki Erzurum Spor FK,  Kurtulay Öksüz Sadrettin Deniz Yasin Yıldırım ve Ayhan Aktepe'nin çalıştırdığı Yakutiyespor ile karşılaştı. Müsabakadan  3-0 galip ayrılan Erzurumspor FK şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

Erzurum Gençlik Spor İl Müdürü Levent Çakmur, TFF Bölge Müdürü Metin Çodur, TÜFAD Başkanı Abdüsselam Gökçan Erzurumspor FK alt yapı koordinatörü Sefa Yunusoğulları, Futbol İl Tertip Komitesi Üyesi Sinan Taskesenlioğlu Ağrı Eleşkirt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sebahattin Güzel  ile çok sayıda taraftar müsabakayı izledi.

 

Şampiyon olan Erzurumspor FK takımına kupasını Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca , ikincilik kupasını da Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur verdi. Üçüncü olan Harb-İşspor’a kupasını TFF Erzurum Bölge Müdürü Metin Çodur,  yine üçüncü ilan edilen Palandökenspor’a da kupasını Erzurumspor FK Alt Yapı Koordinatörü Sefa Yunusoğulları takdim etti.

 

İrfan TARAKÇIOĞLU-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.