1. HABERLER

  2. SPOR

  3. U 19'dan Katar provası
U 19'dan Katar provası

U 19'dan Katar provası

Son yıllarda adından sözettiren Erzurumspor FK U 19 takımı, bir süreden beridir Erzurum’da kamp yapan Katar’ın Süper lig takımlarından Mesaimeer SC takımıyla hazırlık maçı yaptı, yeni sezon öncesi ciddi sınavdan geçti..

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor FK A takımı kadar U 19 takımı da mavi-beyazlı camianın ilgi odağı oldu. Bir çok oyuncusunu son yıllarda A takımına ve Anadolu takımlarına gönderme ayrıcalığını yaşayan, yaşatan U 19 takımı, yeni sezon öncesi Erzurum’da kamp yapan Katar takımı Mesaimeer SC takımıyla hazırlık maçı yaptı. Her iki takımın teknik adamlarının genç oyuncuların tamamına fırsat verdiği, bazı oyuncularını denediği 3 no’lu Yüksek İrtifa sahasındaki karşılaşma oldukça zevkli ve çekişmeli geçti. İlk yarısı Katar takımının 2-0 üstünlüğü ile sona eren maçta tecrübeli Katar takımına karşı ikinci yarıda başabaş mücadele etti ama attığı tek golle karşılaşmadan 2-1 ayrıldı. Genç mavi-beyazlıların tek sayısı A takımında idmanlara çıkartan Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun gözdelerinden  Taha Akdağ, penaltıdan kaydetti. Takım kaptanlığını da Taha’nın yaptığı karşılaşmada A takımı ile zaman zaman idmanlara çıkan kaleci Berat da yeraldı.

Antrenman yapmadan maç yaptılar!

İtalyan teknik adam Giovanni Tedesco yönetiminde ki Katar takımına karşı sergilenen oyundan memnun kalan Erzurumspor FK Alt yapı Koordinatörü Sefa Yunusoğulları, ‘’Yeni sezon öncesi bizim için iyi bir prova oldu, en azından denenmeye gelen oyuncularımızı ve kapasitelerini görme fırsatı bulduk. Neredeyse antrenman yapmadan oynadığımız bir hazırlık maçıydı. Genelde başabaş bir oyun sergilediğimizi düşündüğüm maç, gelecek için bizleri çok ümitlendirdi. Alt yapının sağlam olduğunu, güçlü geldiğini buradan bir kere daha söylemek isterim’’ diye konuştu.

 

Yunuoğulları’na plaket

Antrenörlüğünü Alpaslan Topçu’nun, yardımcılığını Suat Akgün’ün yaptığı U 19 takımının ilk ciddi hazırlık maçı olduğunu da söyleyen Sefa Yunusoğulları, centilmence geçtiği için özellikle misafir takım oyuncu ve teknik heyetine teşekkür etti. Proğramlarının uyması halinde aynı takımla ikinci bir hazırlık maçı da yapmayı düşündüklerini söyledi. Bu arada, Erzurumspor Alt yapı koordinatörü Yunusoğulları’na, misafir Katar takımı Mesaimeer SC’li bir yönetici, maçtan önce karşılaşmanın anısına plaket verdi.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.