1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Vali Çiftçi talimat verdi: 'Gereken yapılacak'
Vali Çiftçi talimat verdi: 'Gereken yapılacak'

Vali Çiftçi talimat verdi: 'Gereken yapılacak'

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi göçerlere konuk oldu. Yukarı Fırat Havzası mevkiinde bulunan, Dumlubaba suyunun kaynağı olan bölgede incelemelerde bulunan Vali Çiftçi, her türlü eksikliğin giderilmesi için talimat verdi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Yukarı Fırat Havzası mevkiinde bulunan, Dumlubaba suyunun kaynağı olduğu bölgede yaşayan göçerleri ziyaret etti. Bölgede bir takım incelemelerde bulunan Vali Çiftçi, göçerlerin eksiklerinin giderileceğini ifade etti. Çocuklara oyuncak ve kitap dağıtan Vali Çiftçi, istek ve talepleri dinleyerek, sorunların çözüme kavuşması için gerekeni yapacaklarını söyledi.

Vali Çiftçi, göçer ziyaretinin ardından Erzurum Valiliği tarafında çevre düzenlemesi yapılarak gün yüzüne çıkarılan Dumlubaba 1 ve Dumlubaba 2 Şehitliği’ne geçti. 3 bin metre yükseklikte bulunan şehitlerin kabirleri başında dua eden Vali Çiftçi, "Vatan toprağının her karışının şehit kanıyla sulandığının en büyük kanıtını görmekteyiz" dedi.

Ziyaretlerinde Vali Çiftçi'ye, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Tortum Kaymakamı Fatih Bayram, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, kurum müdürleri ve çevre mahallelerin muhtarları eşlik etti.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.