1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve büyük İsmail Kartal sürprizi!
Ve büyük İsmail Kartal sürprizi!

Ve büyük İsmail Kartal sürprizi!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de görev yapan İsmail Kartal için son derece sıcak bir gelişme yaşandı. Kanarya'dan ayrıldıktan sonra geleceği belirsizliğini koruyan İsmail Kartal, yeni takımıyla anlaşmaya vardı. İşte detaylar…

A+A-

Gazete Güncel- 2023-2024 Trendyol Süper Lig sezonunu Fenerbahçe'nin başında geçiren ve birçok rekor kıran İsmail Kartal için sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde rekor puan toplayan ancak şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran İsmail Kartal ile sözleşme uzatılmamış ve yerine takımın başına Jose Mourinho getirilmişti. İsmail Kartal'ın da bu gelişmenin ardından yeni takımı belli oldu.

İSMAİL KARTAL, ARABİSTAN EKİBİYLE İMZALIYOR

Süper Lig devi Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonu tamamlayan İsmail Kartal'ın yeni adresi Arabistan oldu. Suudi basınında yer alan habere göre; Uzun süredir İsmail Kartal ile görüşen Al Taawon külübü, 63 yaşındaki çalıştırıcıyla anlaşmaya vardı. İki tarafın önümüzdeki hafta içerisinde resmi sözleşmeleri imzalayacağı ve Kartal'ın hemen işbaşı yapacağı haberin ayrıntılarında belirtildi.

ANLAŞMA 2+1 YILLIK

Al Taawon ile İsmail Kartal arasında imzalanacak olan sözleşmenin 2+1 yıllık olacağı kaydedildi. Haberde, İsmail Kartal'ın maaşı hakkında herhangi bir bilgiye yer verilmedi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON RAKAMLARI

İsmail Kartal, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin başında tüm kulvarlarda 58 resmi maça çıkmıştı. Kartal'ın takımı bu mücadelelerde 44 galibiyet, 7 beraberlik ve 7'de mağlubiyet alarak 2.40 puan ortalaması tutturmayı başarmıştı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.