1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve Güle Güle Fred!
Ve Güle Güle Fred!

Ve Güle Güle Fred!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Fred için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Brezilyalı oyuncu, sarı-lacivertli ekipten resmen ayrılıyor. İşte Fred haberinin detayları..

A+A-

Gazete Güncel- Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Manchester United'dan kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred için transfer gündemi bir türlü durulmuyor. Kanarya'da gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan yıldız oyuncu, sarı-lacivertlileri üzecek bir karar alarak takımdan ayrılacak.

FRED, PREMIER LİG'E DÖNÜYOR

Süper Lig'e geçtiğimiz sezon performansıyla damga vuran Fred, Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan habere göre; Aston Villa, Fred'i transfer etmek için harekete geçti. Birmingham ekibinin, Fenerbahçe yönetimi ile görüşmelere başladığı ve kısa sürede bu transferi bitireceği duyuruldu.

20 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Ada basınında çıkan haberde, Aston Villa'nın Fenerbahçe'ye yaptığı teklifin detaylarına da yer verildi. Bordo-mavililerin, sarı-lacivertlilere 20 milyon euro teklif edildiği bilgisi yer aldı. Öte yandan Fenerbahçe'nin de 20 milyon euro teklife sıcak baktığı kaydedildi.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösterilen Fred, sarı-lacivertli formayla 35 maçta 2734 dakika süre buldu. 31 yaşındaki yıldız oyuncu, 3 gol ve 8 asist üreterek takımına skor katkısı vermeyi başardı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.