1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve Karim Benzema transferi resmen bitti!
Ve Karim Benzema transferi resmen bitti!

Ve Karim Benzema transferi resmen bitti!

Al-Ittihad'da forma giyen Karim Benzema için bir transfer gelişmesi daha yaşandı. Süper Lig dev, Karim Benzema için resmi bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon için transfer çalışmaları şimdiden başlamış durumda. Takıma yıldız oyuncularla takviye yapmak isteyen Ali Koç'un Fransız golcü Karim Benzema ile anlaştığı iddia edilmişti. Koç'tan bu konu hakkında resmi bir açıklama geldi.

KARIM BENZEMA TRANSFERİNİ BİTİRDİLER

Yeni sezonda santrfor bölgesine dünyaca ünlü bir golcü getirmeyi planlayan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Karim Benzema'nın transferine son noktayı koydu. Ali Koç, yaptığı açıklamada "Benzema haberi tamamen gerçek dışıdır. Bunlar bir ayak oyunudur!" ifadelerini kullanarak bu transfer için çıkan haberlerin yalan olduğunu belirterek bu transferi resmen bitirmiş oldu.

AL-ITTIHAD RAKAMLARI

Karim Benzema, sezon başında transfer olduğu Al-Ittihad'da tüm kulvarlarda 29 maçta 2461 dakika süre buldu. Fransız yıldız, bu mücadelelerde 13 gol ve 8 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.