1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve Mostafa Mohamed'i resmen açıkladılar!
Ve Mostafa Mohamed'i resmen açıkladılar!

Ve Mostafa Mohamed'i resmen açıkladılar!

Fransa'da Nantes forması giyen Mostafa Mohamed için sıcak bir transfer gelişmesi yaşandı. Ligue 1 ekibiyle sözleşmesi devam eden Mostafa Mohamed, Süper Lig'e dönüyor. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- 2020-2021 sezonunun devre arasında Trendyol Süper Lig devi Galatasaray'a transfer olan Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılılarda ortaya koyduğu performansla dev takımların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Birçok talibi olan Mısırlı golcü, sürpriz bir kararla Nantes'e transfer olmuştu. Süper Lig devlerinden Beşiktaş, 27 yaşındaki golcü için devreye girdi.

MOSTAFA MOHAMED, BEŞİKTAŞ'A DOĞRU

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, aradığı golcüyü Fransa'da buldu. Fransız basınında yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, Mostafa Mohamed'i transfer etmek için Nantes yönetimiyle prensip anlaşmasına vardı. İki tarafın en geç haziran ayı içerisinde bu transferi resmiyete dökeceği açıklandı.

KİRALIK VE ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU OLACAK

Beşiktaş'ın Nantes'e yaptığı transfer teklifinin içeriği de haberin detaylarında yer aldı. Siyah-beyazlıların, Fransız ekibiyle golcü oyuncu için 1 sezon kiralık ardından zorunlu satın alma içeren bir teklif yaptığı ve bu teklifin kabul edildiği belirtildi. Bonservis bedeliyle ilgili haberde herhangi bir bilgiye yer verilmedi.

NANTES RAKAMLARI

Mostafa Mohamed, 2 sezondur formasını giydiği Nantes ile tüm kulvarlarda 80 resmi maçta 4997 dakika sahada kaldı. Yıldız oyuncu, bu mücadelelerde 19 gol ve 7 asist üretmeyi başardı.

Nantes ile sözleşmesi Haziran 2027 yılında sona erecek olan Mostafa Mohamed'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.