1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yakutiye'nin 15'lik delikanlıları şampiyon
Yakutiye'nin 15'lik delikanlıları şampiyon

Yakutiye'nin 15'lik delikanlıları şampiyon

Yolspor’u seri penaltı atışları sonucu 5-4 mağlup eden Yakutiye Belediyespor U15 yaş liginde şampiyon oldu. Şampiyon olan Yakutiye ve ikinci olan Yolspor’a kupalarını Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca verdi.

A+A-

Gazete Güncel- Serkandaş Sigorta amatör futbol liglerindeYakutiye Belediyespor rüzgarı esmeye devam ediyor. Büyükler kategorisinde Play-Off oynayan, U18 Liginde şampiyon olan Yatutiye Belediyespor, U15 Yaş Liginde de Erzurum şampiyonu oldu.

 

Erzurum ASKF ve Futbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen ‘Serkandaş Sigorta  U15 Yaş Ligi’ Yakutiye Belediyespor-Yolspor finali ile son buldu.

 

Final maçı nefes kesti

 

3 Temmuz Stadı’nda zaman zaman yağmur alıtnda oynanan final maçında iki takımda adına yakışır bir mücadele ortaya koydu. Nefes kesen mücadelenin normal süresi 1-1 bitti. Yağmura rağmen her iki ekibin mücadelesi nefes keserken, futbolseverler Yakutiye ve Yolspor’un gelecek vaat eden yıldızlarını alkışladı.

 

 Oldukça Zevkli ve çekişmeli geçen maçta şampiyonu seri penaltı atışları belirledi. 

 

Yakutiye penaltılarla şampiyon

 

Teknik Patron Kurtulay Öksüz ile yardımcıları Sadrettin Deniz Yasin Yıldırım ve Ayhan Aktepe yönetimindeki Yakutiye Belediyespor ile Yolspor’un deneyimli antrenörü Engin Deniz ideresindeki Turuncu-siyahlıların kayısa şampiyonluk mücadelesinde penaltı atışlarında 5-4 galip gelen Yakutiye Belediyespor U15 Yaş Liginin şampiyonu oldu.

 

İki takımın kupasını da İl Temsilcisi Karakoca verdi

 

Yağmura rağmen final maçı sonrasında kupa töreni düzenlendi. 3 Temmuz Stadı’ndaki kupa töreninde konuşan Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, her iki takımı da ortaya koyduğu mücadedelen ötürü tebrik etti. Karokaca, Şampiyon olan Yakutiye Belediyespor’un  İlimizi 14-17 Mayıs'ta yapılacak olan Türkiye şampiyonası Grup elemelerinde temsil edeceğini belirtti.

 

Yakutiye Belediyespor’a birincilik, Yolspor’a da ikincilik kupasını veren Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, iki takımın olumsuz hava koşullarına rağmen inanılmaz  bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

 

Karakoca, takdire şayan bir mücadele izlediklerinin altını çizerek, “İki takımın sporcularını,Teknik ekibi ile  Yöneticilerini ve emeği geçenleri kutluyorum” dedi. Karakoca,  Yakutiye Belediyespor’a Trabzon'da yapılacak Türkiye şampiyonası grup elemelerinede başarı dileklerini iletti.

 

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.