1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yaza hareketli 'merhaba'
Yaza hareketli 'merhaba'

Yaza hareketli 'merhaba'

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl başlattığı ücretsiz GSB Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Merkezleri’nin açılışı Erzurum Spor Salonu’nda gerçekleşti.

A+A-

Gazete Güncel- GSB Ücretsiz Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları resmi açılış töreni dün gerçekleşti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ücretsiz yaz spor okulları kapsamında bu yaz tesislerde binlerce gence spor yaptırmayı hedefliyor.

‘Yaza Hareketli Giriyoruz’ sloganıyla yola çıkan GSİM, dünkü açılış töreniyle birlikte Ücretsiz Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları’na ‘Merhaba’ dedi. Açılışa katılan Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, yaz, kış ve buz sporlarında 27 branşta 150 civarında antrenör ile çocuklara ve gençlere hizmet vereceklerini söyledi. Çakmur, “Kamu kurum ve kuruluşlarının destekleriyle yapacağımız yaz okullarındaki hedefimiz gencimizi spor tesisleriyle buluşturmak. Bu sayede spor branşlarıyla tanışıp, hem ulusal hem uluslararası alanda hem de hareketsiz yaşamı hareketli yaşama geçirmek için bir çalışma içerisinde olacağız” dedi.

Açılışta gerçekleşen bar ekibi gösterisi ile akrobasi gösterileri izleyenlere coşkulu anlar yaşattı. Öte yandan açılış, birçok spor aktivitesine de sahne oldu.

Manolya BULUT -Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.