1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yumlu: 'Şampiyonluğu özledik!'
Yumlu: 'Şampiyonluğu özledik!'

Yumlu: 'Şampiyonluğu özledik!'

Erzurumspor Kaptanı Mustafa Yumlu, “Egolar bir kenara itilmeli. Yeni bir strateji ile bu şehir şampiyonluğa soyunmalı” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da lig bitmesine rağmen kaptan Mustafa Yumlu, genç futbolcularla antrenman yapıp, onlara ağabeylik etmeye devam ediyor. Şartlar itibariyle Erzurumspor olarak muazzam bir sezon geçirdiklerine değinen kaptan Yumlu, “Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen’e Kulüp Başkanımız Ahmet Dal’a, hocalarımıza, futbolcu kardeşlerime ve bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Genel anlamda bakıldığında 47 puan toplamışız. Büyük bir başarı. Bir iki şanssız puanlar kaybetmemiş olsaydık, bugün farklı bir şeyleri konuşuyor olacaktık. Her şeye rağmen başarılı olduk. Takım arkadaşlarımızın ayaklarına yüreklerine sağlık” dedi.

Taşın altına herkesin gövdesini koyması lazım!

Artık, yeni sezonda tüm futbol kamuoyunu zorlu bir lig maratonunun beklediğine işaret eden Erzurumspor kaptanı Mustafa Yumlu, “Geride bıraktığımız sezona bakıldığında beklenmedik bir yerde ligi bitirdik. Bizden kadrosu zengin olan ve ekonomik sıkıntısı olmayan takımların üzerinde ligi bitirdik. Herkes elinden geleni yaptı. Oyuncu arkadaşlarım görevini fazlasıyla yaptılar” dedi.

Artık güçlü ve zorlu bir ligin kendilerini beklediğini vurgulayan tecrübeli savunmacı Mustafa Yumlu, “Bu saatten sonra herkesin taşın altına elini değil gövdesini koyması lazım” diye konuştu.

Egolar bir kenara bırakılsın

Erzurumspor’un şampiyonluklara alışkın olduğunun altını çizen kaptan Mustafa Yumlu, “Transfer tahtası açılırsa, yapılacak takviyelerle şampiyonluğa oynarız. Artık şampiyon olmamız lazım. Çünkü şampiyonluğu özledik. Bunun için Erzurum şehrinin yeni bir strateji belirlemesi gerekir. Şehirde egolar bir kenara bırakılmalı ve herkesin tahtayı açma ve yeniden şampiyonluğa oynama hedefi koymalı” şeklinde konuştu.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.