1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Zehir tacirlerine Erzurum ve 16 ilde operasyon: 45 tutuklama
Zehir tacirlerine Erzurum ve 16 ilde operasyon: 45 tutuklama

Zehir tacirlerine Erzurum ve 16 ilde operasyon: 45 tutuklama

.17 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlara yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-29” operasyonlarında; 1 ton 331 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum ve 16 ilde ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlara yönelik jandarma tarafından düzenlenen “Narkoçelik-29” operasyonlarında; 1 ton 331 kilogram uyuşturucu madde, 9 milyon 258 bin 811 adet kök kenevir ve kök skunk ve 4 bin 481 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 103 kişiden 45'i tutuklandı.

Erzurum uyuşturucu merkezi haline gelmeye başladı. Yapılan son operasyon da da Erzurum'da kilolarca uyuşturucu ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca; Diyarbakır, Ordu, Kahramanmaraş, Gaziantep, Sakarya, Antalya, Malatya, Edirne, Erzurum, Bingöl, Aydın, Samsun, Konya, Kilis, Siirt, Van ve Adana İl Jandarma Komutanlıklarınca “Narkoçelik-29”operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.