
Aziziye'nin yeni merkez mahallesi muhtarını seçti
Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Gezköy Mahallesi’nde dün muhtarlık seçimi heyecanı yaşandı.
Gazete Güncel- Aziziye'nin yeni merkez mahallesi Gezköy'ün sakinleri, yeni muhtarlarını belirlemek için sandık başına gitti. 5 adayın yarıştığı seçimde Taşkın Karslı, 370 oy alarak en yüksek oyu toplayan isim oldu ve Gezköy Mahallesi’nin yeni muhtarı seçildi.
Seçim sonuçlarının ardından Karslı, kendisine destek veren mahalle halkına teşekkür ederek, “Bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım. Hep birlikte mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağız” dedi.
Yeni muhtarı tebrik eden Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar ise, "Aziziye’mizin yeni merkez mahallesi olan Gezköy’de muhtarlık seçimleri bugün yapıldı. Seçimlerde ipi göğüsleyerek Gezköy Mahalle Muhtarı seçilen Taşkın Karslı kardeşimizi tebrik ediyor, kendisine başarı ve kolaylıklar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Nesrin DEMİR/ Pusula
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.