
Direnç Tonusluoğlu'na Süper Lig'den görev
Erzurumspor FK ile İstanbulspor arasında oynanan maçtaki kararlarıyla tepki çeken hakem Direnç Tonusluoğlu, Süper Lig'in 33. haftasında oynanacak Gaziantep FK-Fenerbahçe mücadelesine orta hakem olarak atandı.
A+A-
Gazete Güncel- 19 Nisan'da Erzurumspor FK ile İstanbulspor arasında oynanan ve İstanbulspor’un 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada verdiği kararlarla tepkilere neden olan hakem Direnç Tonusluoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Süper Lig’in 33. haftasında 26 Nisan Cumartesi oynanacak Gaziantep FK- Fenerbahçe maçına orta hakem olarak görevlendirildi.
Erzurumspor camiasının yoğun eleştirilerine maruz kalan Tonusluoğlu’nun bu haftaki görevi, kamuoyunda yeniden gündem olurken, TFF’nin atama kararı dikkat çekti.
Ali Kaya/ Pusula
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.