1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da kurban kesim bedeli belli oldu!
Erzurum'da kurban kesim bedeli belli oldu!

Erzurum'da kurban kesim bedeli belli oldu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Kurban satış ve kesim alanlarında çalışmalar sürerken kesim bedeli ise 3 bin lira olarak belirlendi. Kesim kayıt başvuruları ise bugün başladı.

A+A-

Gazete Güncel- Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşların en iyi hizmeti alabilmesi için Erzurum Büyükşehir Belediyesinde tüm hazırlıklar yapıldı. Geçtiğimiz yıl Bin 950 lira olan kurban kesim ücreti bu yıl 3 bin lira olarak belirlendi. Kesim kayıt sırası almak isteyen vatandaşlar için başvurular bugün başladı. Hayvan oteli ile Erzurumlululara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, Doğu Anadolu Canlı Hayvan Borsasına da ücretsiz ulaşım sağlayacak. Kurban satış noktaları ise Doğu Anadolu Canlı Hayvan Borsası ve Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiriciliği Birliği olarak açıklandı.

Büyükşehirden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Kurban Bayramımız için hazırız. Her Kurban Bayramı'nda olduğu gibi vatandaşlarımızın en güzel hizmeti en iyi sistemlerle alabilmesi için özenle çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz için titizlikle oluşturduğumuz Kurban Satış ve Kesim Alanlarımızda hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın en güvenilir ortamda gönül rahatlığıyla satış ve kesim işlemlerini her aşamada hijyenik ve güvenilir şekilde gerçekleştireceğiz” denildi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.