1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum’da öğrenci servisi ile kamyonet çarpıştı: 8 yaralı
Erzurum’da öğrenci servisi ile kamyonet çarpıştı: 8 yaralı

Erzurum’da öğrenci servisi ile kamyonet çarpıştı: 8 yaralı

Erzurum’un Horasan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, öğrenci servisi ile kamyonetin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı.

A+A-

Gazete Güncel- İncesu Mahallesi'nde eğitim gören öğrencileri taşıyan Etem Arın yönetimindeki 65 DK 181 plakalı öğrenci servisi, Horasan Yukarı Tahirhoca mevkiinde İbrahim Koşum idaresindeki 25 ACR 631 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ambulanslarla Horasan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların genel durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayda hayatını kaybeden olmaması en büyük teselli oldu.

KAYMAKAM YILMAZ'DAN YARALILARA ZİYARET

 

Horasan Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Selahattin Karakurt, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Akpınar ve Emniyet Müdürü Sedat Bülbül ile birlikte yaralıları Horasan Devlet Hastanesi'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başhekim Dr. Salih İnce'den yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Yılmaz, "Herhangi bir can kaybının olmaması en büyük tesellimiz" dedi.

Ayşe Nur ERDOĞDU Ayşe Nur ERDOĞDU/ Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.