1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Zekeriya Araz yeniden başkan seçildi
Zekeriya Araz yeniden başkan seçildi

Zekeriya Araz yeniden başkan seçildi

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Erzurum Şube Başkanlığı seçimlerinde Zekeriya Araz, rakiplerine fark atarak yeniden başkan seçildi.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye Emekliler Derneği Erzurum şube başkanlığının 23. olağan genel kurul toplantısı Necip Fazıl Kısakürek kültür merkezinde yapıldı. TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün'ün divan başkanlığını yaptığı kongreye beklenenin üzerinde ilgi olurken, mevcut başkan Zekeriya Araz, Hikmet Ak, Handan Tufançlı ve Ümit Bingöl başkanlık için yarıştı. Zekeriya Araz, rakiplerine 316 oy ile fark atarak yeniden güven tazeledi.

Kongrede konuşan TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilerin haklarını savunmak adına genel merkez olarak yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirtirken, TÜİK'in son açıkladığı enflasyon rakamları sonrası emeklilere verilecek zammı kınadı.
Konuşmaların ardından ise seçimlere geçildi. Büyük heyecanın yaşandığı oy sayımı sonrası mevcut başkan Zekeriye Araz, 316 oy, Hikmet Ak, 107 oy, Handan Tufançlı 98 oy ve Ümit Bingöl ise 46 oy aldı.

Rakiplerine karşı ezici bir üstünlük ile güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Zekeriya Araz, kongreye katılım gösteren tüm üyelere teşekkür etti. Araz, "Öncelikle kongremiz hayırlara vesile olsun. Katılım gösteren ve bize inanarak destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Şahsım ve yönetimin Kaldığımız yerden emeklilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
 

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.